Για την οριστικοποίηση της θέσης στην πρώτη 6άδα και τους στόχους από ‘δω και πέρα, μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Λιάσος Λουκά, στον Super Sport FM 104.0.

-Για την εξάδα: «Ο στόχος επετεύχθη και πλέον βλέπουμε πιο ψηλά. Θα πάμε για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Ευρώπη κι ότι παραπάνω μπορούμε να κερδίσουμε».

-Για το ότι αρκετοί θεωρούν πως το ΑΠΟΕΛ μπορεί να… κοντράρει περισσότερο τον Απόλλωνα για τον τίτλο: «Είμαστε πάντως πιο κοντά στην κορυφή παρά το ΑΠΟΕΛ. Είμαστε πέντε βαθμούς πιο πάνω. Κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικάμε. Ο Απόλλωνας είναι το μεγάλο φαβορί. Έχουν γίνει ωστόσο πολλές ανατροπές. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όλοι θα κυνηγούν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Σε άλλες χρονιές ίσως οι τρεις τελευταίες της εξάδας να ήταν αδιάφορες, φέτος αυτό δεν ισχύει».

-Για τις χαμένες ευκαιρίες στα παιχνίδια: «Είναι ένα θέμα. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, δουλεύουμε πολύ σ’ αυτόν τον τομέα και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε. Είμαστε στις πρώτες τρεις ομάδες με τις τελικές προσπάθειες σε ένα παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τους παίκτες. Απλά είναι όπως λέμε να… ξεκινήσει η μηχανή».

-Για τα αγωνιστικά ενόψει Ανόρθωσης: «Περιμένουμε αύριο πώς και πώς τον Γιαγκό. Υπάρχει φυσικά θέμα κούρασης. Επιστρέφει ο Πακέ. Λείπουν οι Ντελμίρο και οι δύο νέοι».

-Αν είναι έκπληξη γι’ αυτόν η πορεία της Ομόνοιας: «Όταν μιλάμε για την περσινή πρωταθλήτρια, που έβγαζε πολλούς αυτοματισμούς και θεωρείτο σίγουρο ότι θα ανακάμψει… Εννοείται ότι είναι έκπληξη. Έμεινε πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει να μην μπει στην πρώτη εξάδα».