Εφιαλτικός μήνας ο Φεβρουάριος για τον Μουρίνιο και τη Ρόμα, η οποία πέρα από τον αποκλεισμό από την Ίντερ στο Κύπελλο, μετρά τρεις ισοπαλίες και καμία νίκη. Οι «τζιαλορόσι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από τη Βερόνα μέσα στο «Ολίμπικο» ως το 65’ αλλά οι αλλαγές του Μουρίνιο ισοφάρισαν σε 2-2 κι έτσι η Ρόμα πήρε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 5ο μόλις λεπτό ο Πατρίσιο είπε όχι σε γύρισμα του Φαραόνι από δεξιά αλλά ο Μπαράκ με σουτ από κοντά στην επαναφορά, έκανε το 0-1. Και μάλιστα στο 20ο λεπτό ο Καπράρι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ταμέζ με σουτ από κοντά έγραψε το 0-2.
Η Ρόμα ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ο κόσμος αποδοκίμαζε και στο 32’ ο Σιμεόνε σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ενώ ως το τέλος του πρώτου μέρους, η Ρόμα δεν απείλησε στο ελάχιστο την εστία του Μοντιπό.
Η Ρόμα μπήκε πιο καλά στην επανάληψη κα στο 65ο λεπτό μετά  από φάση διαρκείας στα καρέ του Μοντιπό, ο Βολπάτο με σουτ έκανε το 1-2. στο 73’ ο Πελεγκρίνι μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά άργησε και κόπηκε από τον Τσεκερίνι ενώ στο 84’ μετά από κόρνερ ο Μοντιπό έδιωξε με γροθιές αλλά ο Μποβέ κοντρόλαρε  και με σουτ από δεξιά έκανε το 2-2.
ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Βίνια (46’ Ζαλέβσκι), Κάρσντορπ, Σμόλινγκ, Κούμπουλα, Μέιτλαντ Νάιλς (78’ Μποβέ), Ολιβέιρα (46’ Βερετού), Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ, Αφενά Γκιάν (62’ Βολπάτο)
ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσεκερίνι (78’ Σούταλο), Γκίντερ, Φαραόνι, Καζάλε (56’ Ντεπάολι), Ταμέζ (79’ Ρέτσος), Ίλιτς, Καπράρι (64’ Μπέσα), Μπαράκ, Λάζοβιτς, Σιμεόνε (64’ Λαζάνια).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ