Χωρίς νίκη για 3ο σερί ματς έμεινε η Σεβίλλη που κόλλησε στο 0-0 με την Οσασούνα κι έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ αν ξεφύγει στη μάχη του τίτλου. Χαμένο πέναλτι του Ράκιτιτς στο 90+3’.
Στο 27ο λεπτό ο Κάρλος έσωσε  μετά από σουτ του Μπούντιμιρ ενώ στο 31’ ο Μπόνο είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Μονκαγιόλα. Στο 37ο λεπτό μετά από λάθος του Χορδάν ο Άβιλα έκλεψε αλλά υπό την πίεση του Κάρλος έχασε απίθανη ευκαιρία.
Στο 64ο λεπτό ο Ερέρα είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Εν Νεσιρί και στο 85’ ο Νταβίντ Γκαρσία έσωσε  στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Κουντέ. Στο 90+2’ η Σεβίλλη κε΄ρδισε και πέναλτι αλλά ο Ερέρα απέκρουσε την εκτέλεση του Ράκιτιτς και κράτησε το μηδέν.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Μανού Σάντσεθ, Κρουθ (82’ Ουνάι Γκαρσία), Νταβίντ Γκαρσία, Ραμάλιο, Ρουμπέν Γκαρσία (66’ Κίκε Γκαρσία), Μονκαγιόλα, Τορό, Χάβι Μαρτίνεθ (77’ Μπενίτο), Μπούντιμιρ (66’ Κότε), Άβιλα (75’ Ινίγο Πέρεθ)
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Μοντιέλ (6’ Κορόνα), Ντιέγκο Κάρλος, Ρεκίκ, Ακούνια, Γκουντέλι (58’ Πάπου Γκόμες), Χορδάν, Τόρες (58’ Κουντέ), Ράκιτιτς, Μαρσιάλ (77’ Μιρ), Εν Νεσιρί (77’ Μουνίρ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ