Δόξα εκτός, ΑΕΛ εντός, ΠΑΕΕΚ εκτός και Ανόρθωση ξανά εντός. Αυτό είναι το πρόγραμμα του Απόλλωνα μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα παίξει δύο φορές στο Μακάρειο κι άλλες τόσες στο Τσίρειο.
Είναι ασφαλώς εξαιρετικά σημαντικό για την ομάδα της Λεμεσού να μην έχει απώλειες εκτός προγράμματος κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε Δόξα και ΠΑΕΕΚ κι απ’ εκεί και πέρα, αν καταφέρει να εκμεταλλευτεί και την έδρα του θα μπει με ένα τεράστιο αβαντάζ στα πλέι οφ.
Κατάφεραν οι «γαλάζιοι» να μην έχουν απρόσμενες απώλειες στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό παρότι δεν ήταν καλοί, όμως με τη Δόξα θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Το… Μακάρειο κρίνει πολλά για τον Απόλλωνα και δεν θέλει να αφήσει βαθμούς εκεί πριν από ΑΕΛ και Ανόρθωση.
Εκτός πλάνων του Τσόρνιγκερ από τον αγώνα με την προσφυγική ομάδα είναι οι Νταμπό, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Αλεσάμι, Μαλεκκίδης και Ζράντι. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Τζουμ και Κατελάρη, με την κατάστασή τους να ξεκαθαρίζει στις επόμενες μέρες.

Ανδρέας Βεντούρης