Δεν ανέδειξαν νικητές οι εξ’ αναβολής αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής σε Μακάρειο και Τσίρειο και πλέον έχει απομείνει μόλις ένα παιχνίδι για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.
Η Πάφος FC έχασε τεράστια ευκαιρία για α σφραγίσει θέση στο α’ γκρουπ του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά το ισόπαλο 1-1 στο Μακάρειο κόντρα στην Δόξα η οποία με την σειρά της προηγήθηκε αλλά έχασε ευκαιρία να ξεφύγει περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
Η ΠΑΕΕΚ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι σκληρό καρύδι και θα μπορούσε να έφευγε ακόμα και με διπλό από το Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ που ήταν ανύπαρκτη στο α’ ημίχρονο και κάπως βελτιωμένη στην επανάληψη.
Την ερχόμενη Τρίτη θα κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες με την διεξαγωγή της εξ΄ αναβολής αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΠΑΕΕΚ και θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την 22η και τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του πρωταθλήματος.
Η τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει οριστικά και ποια ομάδα εκ των Πάφος FC ή Ομόνοιας θα μπει στην πρώτη 6άδα (ΕΔΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Δόξα – Πάφος 1-1
ΑΕΛ – ΠΑΕΕΚ 0-0
ΑΠΟΕΛΑνόρθωση 0-1
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τρίτη 22 Φεβρουαρίου

19:00 Ολυμπιακός – ΠΑΕΕΚ

Επόμενη αγωνιστική (22η)
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου
17:00 Πάφος FC-Άρης
19:00 ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ
Σάββατο 26 Φεβρουαρίου
17:00 ΑΕΚΑΕΛ
19:00 ΑπόλλωνΑνόρθωση
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου
16:00 Δόξα-ΠΑΕΕΚ
19:00 Ολυμπιακός-Εθνικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Χρίστος Χρίστου