Οι πληροφορίες κοντά στα Χριστούγεννα, ανέφεραν πως μέσα στον Ιανουάριο θα προκύπταν οι τελικές εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Κωστάκη Αρτυματά.
Παρά τη διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό, στην Ανόρθωση εμφανίζονταν αισιόδοξοι πως θα καλυπτόταν και ο Κύπριος μέσος θα έβαζε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του είχε προταθεί, το οποίο ήταν διάρκειας τριών χρόνων με προοπτική να γίνει πενταετές και μάλιστα με αυξημένες απολαβές. Μπήκε ωστόσο ο Φεβρουάριος κι ακόμη οριστικές εξελίξεις επί του θέματος δεν υπήρξε, ούτε φυσικά υπογραφές.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Αρτυματάς έχει διαμηνύσει στην Ανόρθωση πως επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να αγωνιστεί στο εξωτερικό κι αν δεν βρει ομάδα που θα τον καλύπτει, τότε θα υπογράψει.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε στους ανθρώπους της ομάδας πως δεν είναι θέμα χρημάτων κι ότι η πρόταση τον καλύπτει σε μεγάλο βαθμό, αλλά θα ήθελε να περιμένει λίγο ακόμη μέχρις ότου λάβει την τελική του απόφαση.
Σε μία τέτοια περίπτωση, δεν πρόκειται να προκύψουν εξελίξεις πριν από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά με το τέλος της…

Ανδρέας Βεντούρης