Ο επόμενος αγώνας, είναι πάντα ο πιο σημαντικός, αλλά συνήθως στις ομάδες, οι προπονητές και όχι μόνο, αναλύουν και τη συνέχεια.
Προέχει λοιπόν η αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (20:15 ΓΣΠ) με την ΑΕΚ, με τα αγωνιστικά νέα να είναι τόσο θετικά, που θα δημιουργήσουν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή.
Για να καταλάβει κάποιος, πέρα από την 11άδα που άρχισε τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, ο Σωφρόνης θα έχει στη διάθεση του, τους Νταουσβίλι και Κβιλιτάια που ήταν στον πάγκο και έπαιξαν ένα ημίχρονο, αλλά και τους Πέδρο-Σαμπάλα-Έσελινγκ-Σαρφό-Ντανίλο-Ντογκαλά-Νατέλ-Θεοδώρου.
Συνολικά 10 ποδοσφαιριστές, μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την 11άδα και είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για τον προπονητή. Βασικά, με την ΑΕΚ, θα είναι εκτός ο Σατσιάς ο οποίος άρχισε την ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και μετρά αντίστροφα για να πατήσει γήπεδο.
Εκτός και ο Σάβιτς που θέλει ακόμα λίγες μέρες. Δεν αποκλείεται να βρεθεί στον πάγκο ο Σέρβος, ο οποίος θα προλάβει όμως την Ανόρθωση.
Τι θα κάνει βέβαια ο Σωφρόνης, εν όψει ΑΕΚ, είναι κάτι που ο ίδιος αναμένεται να αξιολογήσει, έχοντας υπόψη ότι ακολουθεί και το ντέρμπι με την Ανόρθωση, σε μία ακριβώς βδομάδα (Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 18:00 ΓΣΠ) στο οποίο όμως θα στερηθεί τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Πέδρο-Σαρφό-Έσελινγκ– οι οποίοι δεν ήταν στο ρόστερ όταν αναβλήθηκε ο αγώνας.