Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά τον αποκλεισμό-«σοκ» από τη Μίντλεσμπρο στο FA Cup.
Γραφικό αλλά… εύστοχο. Το κύπελλο της κάθε χώρας υπάρχει για να γίνονται εκπλήξεις. Αποκλεισμοί και ματς που κάνουν το ποδόσφαιρο να βρίσκει τον ρομαντισμό του και το κοινό να παρακολουθεί αποσβολωμένο την έκπληξη που είναι έτοιμη να γίνει. Μία τέτοια, είναι ξεκάθαρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Μίντλεσμπρο. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε το FA Cup με τον πιο οδυνηρό τρόπο από την ομάδα της Championship, επιβεβαιώνοντας την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Ωστόσο, η είσοδος του Χουάν Ματά στον αγωνιστικό χώρο, πρόσφερε στους λάτρες της στατιστικής κάτι… μοναδικό για τα δεδομένα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί από πέντε διαφορετικές προπονητές (!). Και το ακόμα πιο… τρελό, είναι πως έπαιζαν υπό τις οδηγίες… έκτου. Σε άλλες περιπτώσεις, κάποιος συναντάει έξι προπονητές σε ολόκληρη καριέρα ή μία ομάδα τους έχει αλλάξει μέσα σε δεκαετίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ