Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε γνωστή τη Δευτέρα (14/2) την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για την αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ στους 16 του Champions League, με τους Τζακ Γκρίλις, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Καλ Γουόκερ να μην υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό.

Η Μάντσεστερ Σίτι ταξίδεψε τη Δευτέρα (14/2) στη Λισαβόνα για το πρώτο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ (15/2, 22:00) στο πλαίσιο των 16 του Champions League. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε γνωστή την αποστολή των Πολιτών, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του ωστόσο τον Τζακ Γκρίλις, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στην κνήμη που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τη Νόριτς, ενώ εκτός παραμένει και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί αφότου επέστρεψε από τα προκριματικά του Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας, λόγω ενός μυϊκού προβλήματος.

Τέλος, ούτε ο Κάιλ Γουόκερ υπολογίζεται, καθώς η UEFA του επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών για την κλωτσιά στον Αντρέ Σίλβα στο παιχνίδι με τη Λειψία (1-2) στις 7 Δεκέμβρη, όπου τότε είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.