Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η Ανόρθωση, η οποία επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.
Με τη νίκη που πέτυχε σφράγισε την συμμετοχή της στην 6άδα, αφού έφτασε στους 34 βαθμούς. Η «Κυρία» ανέβηκε στην 4η θέση και πλέον, έχει τα δύο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα εκτός, πριν το τέλος της πρώτης φάσης.
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς νίκη από τις 20 Νοεμβρίου. Με 18 βαθμούς είναι στην 9η θέση.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Πεχλιβάνη στο 18’, με την «Κυρία» να κάνει την ανατροπή στα αρχικά στάδια του δευτέρου ημιχρόνου. Αρχικά ο Κορρέα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 48’  με ωραία κεφαλιά, με τον Αμπαρτζουμιάν να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο στο 51’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 85’  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Αντωνιάδης, Κορέια, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Χρυσοστόμου (58′  Χριστοδουλόπουλος), Ουάρντα, Χριστοφή (66′  Βερχόβετς), Νοβότνι (73′  Καλτσάς)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λούκας Αλκαράθ): Μολ, Μποβέδα, Σαμπίνια, Μουκτάρης, Κυριάκου, Νάνι (65′  Μανρίκε), Κονφέ, Μακρής (65′  Γκουστάβο), Πεχλιβάνης (65′  Χαραλάμπους), Τιάγκο (83′  Χριστοδούλου), Μανιάς (55′  Κα)

ΣΚΟΡΕΡ: 48′  Κορρέα, 51′  Αμπαρτζουμιάν, 85′  πεν. Χριστοδουλόπουλος / 18′  Πεχλιβάνης 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρτυματάς / Μουκτάρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
ΘΕΑΤΕΣ: 3.500

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΡΤΩΝ
Ανόρθωση: Ρισβάνης (5), Αραγιούρι, Κορέια, Αβραάμ, Πόποβιτς, Αμπαρτζουμιάν, Ντέλετιτς, Ιωάννου (2)
Ολυμπιακός: Σάλι (7), Σαμπίνια (5), Μανρίκε, Γουΐλσον (2).

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Σωκράτους Κυριάκος
Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος