Πάρτι της Λειψίας μέσα στη χώρα των Βάσκων, όπου κέρδισε με 3-1 τη Σοσιεδάδ και προκρίθηκε με συνολικό σκορ, 5-3.

Στο 4ο λεπτό ο Όλμο άνοιξε αριστερά στον Κλόζτερμαν που έξανε τι σουτ και είδε τον Ράιαν να σώζει ενώ στο 11’ ο κίπερ των Βάσκων έκανε τραγικό λάθος, ο Καμπλ έκλεψε αλλά πλάσαρε πάνω στα πόδια του Αυστραλού. Στο 15’ το σουτ του Ορμπάν πέρασε μόλις έξω ενώ στο 18’ ο Ράιαν είπε όχι σε νέο σουτ του Ούγγρου.

Τελικά στο 37ο λεπτό ο Ράιαν έκανε πέναλτι στον Ενκουνκού, απέκρουσε την εκτέλεση του Σίλβα αλλά ο Ορμπάν πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εξ επαφής για το 0-1.

Στο 54’ ο Ράιαν έσωσε μετά από σουτ του όλμο όπως έκανε και στο 58’ ο Γκουλάτσι μετά από πλασέ του Ραφίνια και στο 59’ ο Αντρέ Σίλβα με φοβερό σουτ από τα όρια της περιοχής, έκανε το 0-2.

Στο 66’ λεπτό ο Θουμπιμένδι κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και από κοντά πλάσαρε για το 1-2 ενώ στο 73’ ο Γκουλάτσι έσωσε μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιανουζάι.

Στο 81’ το σουτ του Μουνιόθ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 87’ οι Γερμανοί κέρδισαν πέναλτι και ο Φόρζμπεργκ εκτέλεσε εύστοχα για το 1-3.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ράιαν, Θαλδούα, Ελουστόνδο, Λε Νορμάν (62’ Γιανουζάι), Μουνιόθ, Θουμπιμένδι, Πόρτου (62’ Αντρέ Σίλβα), Θουμπελδία, Ραφίνια (84’ Σέρλοθ) Ισάκ (90+1′ Ντζουάχρα), Ογιαρθάμπαλ

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Γκβάρντιολ Ορμπάν, Σιμακάν, Χένρικς (64’ Αϊνταρά), Καμπλ (90+1′ Άνταμς), Όλμο (79’ Πόουλσεν), Λάιμερ (64’ Ανχελίνιο), Κλόζτερμαν, Αντρέ Σίλβα (64’ Φόρζμπεργκ), Ενκουνκού