Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη με την ΑΕΚ, στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση και γενικότερα στην συνέχεια.
«Έχουμε το μεγαλύτερο αήττητο σερί που τρέχει στο πρωτάθλημα και ομάδα με ταυτότητα ποδοσφαιριστές που αναπτύσσουν στρατηγική του προπονητή και να συνδυάζουν την ουσία»
Το αήττητο σερί «Θα απαντήσω με αριθμούς και αν χωρίσεις το αήττητο σερί είναι πορεία πρωταθλητισμού. Αν συνεχίσουμε με αυτό το σερί μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι και το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας. Την ίδια ώρα έχουμε στο μυαλό μας ότι η διαφορά της 2ης θέσης από την 6η θέση είναι στους τέσσερις βαθμούς. Δεν είναι μακριά από ένα  κακό αποτέλεσμα του 2ου στην βαθμολογία και έναν καλό αποτέλεσμα του 6ου. Παρά το τόσο μεγάλο αήττητο σερί και την βελτίωση δεν εξασφαλίσαμε τίποτα εκτός από την παρουσία στην πρώτη 6άδα. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος και θα δούμε πόσο ψηλά θα στοχεύσουμε. Αυτή την στιγμή κοιτάζουμε ψηλότερα αλλά την ίδια ώρα κοιτάζουμε τι γίνεται στην πλάτη μας. Το ίδιο κάνει και η πρώτη στην βαθμολογία ομάδα και η έκτη στην βαθμολογία»
Μπορεί να είναι καθοριστικά τα αποτελέσματα στα επόμενα δύο ματς που είναι και ντέρμπι; «Αν μιλάμε για την λέξη πρωτάθλημα, από την 2η θέση και κάτω τα λάθη δεν επιτρέπονται. Ο Απόλλωνας που είναι εννιά βαθμούς μπροστά του επιτρέπεται να κάνει λάθος, ενώ για τις ομάδες που ακολουθούν δεν τους επιτρέπεται κάτι τέτοιο».
Για το γεγονός ότι έχετε και ένα εξ’ ΄αναβολής παιχνίδι που σας επιτρέπει να πλησιάσετε την κορυφή: «Έχουμε 36 βαθμούς, ούτε έναν περισσότερο. Μετά το πέρας της εβδομάδας θα έχουμε μια πλήρη εικόνα. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε ότι έχουμε συν τρεις βαθμούς από την στιγμή που έχουμε εξ’ αναβολής παιχνίδι. Μόνο όταν τελειώσει το παιχνίδι αυτό θα μπορούμε να μιλήσουμε με δεδομένα»
Για την προοπτική σε περίπτωση επιτυχίας; «Θα προσθέσουμε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας και θα μειώσουμε την διαφορά με την ομάδα που προπορεύεται. Αυτό είναι το καλό σενάριο. Το κακό σενάριο είναι να μην πάρεις τους τρεις βαθμούς και να βρεθείς στην 4η ή την 5η θέση. Δουλεύουμε για το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Αφήσαμε πίσω το ματς με την ΑΕΚ. Κοιτάζουμε τι κάναμε σωστό και λάθος και συνεχίζουμε».
Για τον κόσμο: «Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ φτάσαμε τις 6 χιλιάδες εισιτήρια εκ των οποίων τα 450 ήταν από φίλους της ΑΕΚ. Δυστυχώς και αυτό το ματς θα γίνει καθημερινή. Ζητήσαμε να αλλάξει αλλά δεν αλλάζει γιατί θέλουν να φυλάξουν κάποιες ημερομηνίες για τυχόν αναβολές».

Δεν μπορούσε να γίνει Σάββατο το παιχνίδι; «Μην με ρωτάτε εμένα. Οι καθημερινές δεν είναι μέρες για ποδόσφαιρο, για αγώνες πρωταθλήματος. Πληγήκαμε πολύ από αυτά. Είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια σε καθημερινές μέρες. Στοιχίζει και στον κόσμο που δουλεύει τις μέρες των αγώνων. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου. Θέλουμε ένα ΓΣΠ που να θυμίζει παλιές εποχές. Με την ΑΕΚ ήταν θερμός ο κόσμος αλλά μπορούμε και θέλουμε να έχουμε περισσοτέρους. Όπως κάνει η ομάδα την υπέρβαση της να την κάνει και ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα».