Στη σημασία των αγώνων που ακολουθούν στάθηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.
Η αρχική τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας. Τελειώσαμε με την έγνοια της εξάδας. Όχι ότι δεν πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά με τα αποτελέσματα που είχαμε, δυσκολευτήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ από δικό μας κόρνερ. Στο δεύτερο μπήκαμε πολύ δυνατά, κυριαρχήσαμε, πετύχαμε δύο γκολ και η νίκη μας είναι δίκαιη».
Για το κατά πόσον σκέφτεται να ξεκουράσει Αρτυματά και Ουάρντα που έχουν παίξει πάρα πολύ μέσα στη σεζόν: «Έχει πολλά παιχνίδια. Είναι αυτοί που ζητούν να παίξουν πρώτοι. Δεν προσπαθούν να κλέψουν από την προπόνηση. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα με το να μην τους βάζω. Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζουν τόσο πιο πολύ είναι μέσα στο παιχνίδι. Κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε εντάξει. Το ευχάριστο είναι ότι δεχτήκαμε γκολ αλλά είχαμε αντίδραση».
Για το κατά πόσο είναι ακόμα ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο και την Ανόρθωση: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Όταν είσαι προπονητής χρειάζεται κάθε αγωνιστική να δείχνεις πράγματα. Δυστυχώς κάνουμε μια δουλειά που οι άλλοι ξέρουν καλύτερα από εμάς. Η Ανόρθωση είχε μεγάλη απουσία από τους τίτλους, ξεκινήσαμε καλά και ελπίζουμε να πάρουμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά η δουλειά μου, πληρώνεσαι καλά και κάνεις πράγματα που αγαπάς πολύ. Δεν θα μπορούσα να μείνω εκτός ποδοσφαίρου. Η ομάδα πίστεψε σε μένα πολλές φορές, σαν παίκτη και σαν προπονητή».
Για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Υπάρχει μαθηματική πιθανότητα. Θέλουμε να το πιστέψουμε. Άλλο είναι να αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες και άλλο στην πρώτη εξάδα, όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. αυτοί που μπήκαν δεν μπήκαν τυχαία. Είναι όλες πολύ καλές ομάδες. Άρης και Πάφος δεν μπήκαν γιατί ήταν τυχεροί αλλά γιατί ήταν πολύ καλές ομάδες».