Είναι γεγονός ότι τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στην ΑΕΚ και σε συνδυασμό με την μη ικανοποιητική της εικόνα, τα… βέλη στρέφονται περισσότερο στον Νταβίντ Καταλά, για τον οποίο, όσο περνάει ο χρόνος και η ομάδα δεν επιστρέφει στις επιτυχίες, αυξάνεται και η κριτική.
Είναι επίσης γεγονός ωστόσο ότι δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, τουλάχιστον επί του παρόντος. Το τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον ουδείς μπορεί άλλωστε να προδικάσει και μιλάμε πάντοτε για το τώρα, βάσει των υφιστάμενων δεδομένων.
Ο Τσάβι Ρόκα στηρίζει τον Καταλά, θεωρώντας ότι η ομάδα θα βρει τον τρόπο να επιστρέψει υπό τις οδηγίες του και ούτε που έχει περάσει απ’ το μυαλό του να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.
Αυτή είναι η τωρινή πραγματικότητα για την ΑΕΚ, στην οποία το μόνο που σκέφτονται είναι το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ένα ματς που αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά κι ένα τεστ για τον ίδιο τον προπονητή της να (απο)δείξει ότι μπορεί να το γυρίσει…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει του Ντάρμπισάιαρ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός είναι ο τραυματίας Γκιούρτσο και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Γκαρσία. Επιστρέφουν ωστόσο οι Ροσάλες, Μαρτής, Άλτμαν, Παναδέρο και Λαμπόικο.

Ανδρέας Βεντούρης