Ανάρτηση από τον Ερμή ενόψει και της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα το ερχόμενο Σάββατο.
Συγκεκριμένα οι φτεροπόδαροι έγραψαν:
«Σε περίπου 48 ώρες από τώρα η ομάδα μας δίνει ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στο Γήπεδο «Αμμόχωστος» (Σάββατο 12.2.2022,ώρα έναρξης 16.00μμ).
Οι φίλαθλοι μας θα βρίσκονται στην θύρα 5 και θα υπάρχει ανοικτό ειδικό ταμείο για αυτούς έξω από αυτή την θύρα 1 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.
ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ Κ.Ο.Π.
Επειδή υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για την παρακολούθηση του αγώνα παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας να μην προσέλθουν την τελευταία στιγμή στο γήπεδο.
Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς (της ανόδου),ένα παιγνίδι όπου εάν η ομάδα μας πάρει τους 3 βαθμούς θα δείξει ξεκάθαρα ποιος είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ στον δρόμο για την Άνοδο!!!
Από την άλλη πλευρά ρεαλιστικά , το άγχος το έχει ο αντίπαλος μας και όχι εμείς διότι παίζει στην έδρα του, θέλει να κερδίσει γιατί γνωρίζει ότι μετά έχει ένα πιο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα από εμάς, ενώ και στατιστικά-ψυχολογικά τον βαραίνει φέτος ότι έως τώρα δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπυ με τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.
Η Ομάδα μας αγωνιστικά με τις τελευταίες τις εμφανίσεις(και ιδίως στο ματς με τον Ακρίτα) έχει δείξει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανέναν(όπου και με όποιον αντίπαλο παίζει) και ο στόχος για την κατάκτηση του τρίποντου είναι δεδομένος.!!
Ο ΕΡΜΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΣ , ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ <ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ>!!!
Κλείνοντας στα γενικά πλαίσια και ξεκάθαρα:
Να ευχηθούμε να διεξαχθεί πάνω από όλα ένας ωραίος αγώνας , η Διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων της (ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ),να υπάρχει ισονομία 50-50 και όποια από τις δύο ομάδες εμφανισθεί τελικά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο να κερδίσει».