Στο 0-0 έμειναν Βαλένθια και Σοσιεδάδ, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες, καθώς επέκτειναν το σερί αγωνιστικών χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
Η Σοσιεδάδ, προερχόμενη από συντριβή και αποκλεισμό στο Κύπελλο, από τη Μπέτις, είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, στο 26′, όταν, σε εκτέλεση φάουλ του Ογιαρθάμπαλ, ο Πόρτου έπιασε τη κεφαλιά με τον γκολκίπερ Μαμαρντασβίλι να μπλοκάρει. Η Βαλένθια δεν κατέγραψε καμία τελική στον στόχο, στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη εμφανίστηκε πιο επιθετική. Ο Χοσέ Γκαγιά επιχείρησε το σουτ, με τον Ρεμίρο να μπλοκάρει και τη Σοσιεδάδ να σκοράρει, κοντά στη μία ώρα παιχνιδιού, αλλά το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Στο 72′, ο Μάξι Γκόμες πέρασε δυο αμυντικούς της Σοσιεδάδ, σούταρε, αλλά δεν δυσκόλεψε τον γκολκίπερ Ρεμίρο. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βαλένθια είχε τη τεράστια ευκαιρία να πάρει το ματς, αλλά το σουτ του Γκονζάλο Γκέδες σταμάτησε στο δοκάρι. Το τελικό 0-0 διατηρεί τη Σοσιεδάδ ισόβαθμη της Μπαρτσελόνα και σε ευρωπαϊκή τροχιά, με τη Βαλένθια να μένει στην 11η θέση.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Τιερί, Κομέρ (70′ Ράσιτς), Μοσκέρα (46′ Σολέρ), Γκαγιά, Φουλκέρ, Μούσα (80′ Ντούρο), Γκιλαμόν, Μορίμπα (70′ Γκέδες), Χιλ, Μάξι Γκόμες (81′ Μάρκος Αντρέ)
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσάμπελ (90’+1′ Θαλδούα), Θουμπέλδια (64′ Ελουστόνδο), Λε Νορμάν, Ντιέγκο Ρίκο, Ραφίνια (73′ Σίλβα), Μερίνο, Θουμπιμένδι, Πόρτου (73′ Γιανουζάι), Ογιαρθάμπαλ, Σορλόθ (64′ Ίσακ)