Μία… διαφορετικού τύπου πρόταση έλαβε αισίως στα χέρια του ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Αλ Νασρ, σύμφωνα με την οποία, ο Γκαμπονέζος θα λάβει τον ίδιο μισθό με αυτόν που παίρνει στο Βόρειο Λονδίνο και ταυτόχρονα θα έχει την δυνατότητα να αποχωρήσει με το που συμπληρώσει 12 μήνες στην Σαουδική Αραβία, για να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Την τελευταία της κίνηση για την απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έκανε αισίως η Αλ Νασρ, η οποία κατέθεσε νέα πρόταση στην Άρσεναλ, με όρους που προσελκύουν δεδομένα το ενδιαφέρον του Γκαμπονέζου επιθετικού.
Συγκεκριμένα, η ομάδα από την Σαουδική Αραβία, αποφάσισε να «ισοφαρίσει» τα χρήματα που παίρνει ο Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ, την ώρα που ο ίδιος θα μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιό του μαζί της σε περίπτωση που θέλει να επιστρέψει μετά από 12 μήνες σε ομάδα της Ευρώπης.
Η βελτιωμένη, «ειδική» πρόταση των Αράβων επεξεργάζεται από την Άρσεναλ, με τα περιθώρια όμως να στενεύουν, καθώς η τελευταία ημέρα των μεταγραφών είναι αύριο για αυτούς! Συνεπώς, άπαντες κινούνται γρήγορα και οι «κανονιέρηδες» πρέπει να αποφασίσουν αν έχουν σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσουν τον Ομπαμεγιάνγκ ή αν τους συμφέρει να αποχωρήσει άμεσα, γλιτώνοντας τις 300.000 λίρες την εβδομάδα.