Δεν αποκλείεται να προκύψει ανατροπή δεδομένων στα του προγραμματισμού της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Τσάβι Ρόκα το σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί και για την απόκτηση ενός εξτρέμ, πέραν του μέσου και του αριστερού μπακ που περιλάμβανε το αρχικό του πλάνο.
Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν ότι κινήθηκε τις προηγούμενες μέρες για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Αυτό καταδεικνύει πως ο Καταλανός έχει διαφοροποιήσει τα πλάνα του με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μία τέτοια κίνηση θα γίνει μονάχα εφόσον βρεθεί μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, ακόμη και να μπει στην ενδεκάδα. Αλλιώς δεν πρόκειται να προχωρήσει.
Προφανώς, ο Ρόκα έκρινε πως χρειάζεται άλλη μία λύση για τα άκρα της επίθεσης. Ο Τιάγκο δεν έχει βοηθήσει, ο Φαράζ είναι ασταθής και δεν έχει ξεχωρίσει, ο Εσπινόσα έχει ποιότητα αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει φανέλα βασικού, ενώ δεν μπορείς να στηριχθείς στον ίδιο βαθμό στον Ακοράν που έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Αυτός που έχει βοηθήσει περισσότερο απ’ όλους είναι ο Γκιούρτσο, ο οποίος όντως έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του τη φετινή σεζόν.
Οι μέρες πάντως λιγοστεύουν μέχρι τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ένα δεκαήμερο απομένει, στο οποίο ο Ρόκα καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ποιοι και πόσοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν, αλλά και αν οι αποχωρήσεις δεν θα περιοριστούν απλά στον Ρούμπεν Μαρτίνεθ, ο οποίος δεδομένα θα διαβεί την πόρτα της εξόδου…

Ανδρέας Βεντούρης