Η φημολογία που κυριαρχεί στην ΑΕΛ, θέλει τον Ανδρέα Σοφοκλέους, ιδιαίτερα απογοητευμένο με όσα εξακολουθεί να βλέπει στο γήπεδο.
Μπορεί να προέκυψε η δικαιολογία της ανόητης αποβολής του Τόρες στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα, όμως και πάλι η ομάδα δεν πείθει, ότι μπορεί να αλλάξει τα σε βάρος της δεδομένα.
Παρόλο μάλιστα, ότι έγιναν υπερβάσεις με τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις από τη διοίκηση, ώστε να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Σάββα Παντελίδη.
Πλέον, είναι ορατό το ενδεχόμενο να χαθεί όλη η ποδοσφαιρική σεζόν. Στο πρωτάθλημα, πρέπει να γίνει «θαύμα» για να μπει η ΑΕΛ στην πρώτη 6άδα ενώ στο κύπελλο θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια στη ρεβάνς για να πάρει την πρόκριση.
Παρόλο ότι εξακολουθεί να κυριαρχεί η άποψη, ότι η φετινή ΑΕΛ…υποφέρει και από τα λάθη που έκανε ο Ντούσαν Κέρκεζ στον καλοκαιρινό προγραμματισμό και όχι μόνο, εντούτοις με ένα δείγμα 6 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, φαίνεται ότι και ο νέος προπονητής, δεν έχει βελτιώσει την ομάδα.
Νίκησε μεν Ολυμπιακό και Εθνικό Άχνας, αλλά σε ματς κλειδιά απέτυχε να πάρει έστω και μία ισοπαλία.
Θυμίζουμε τις ήττες από τη Πάφος FC, την Ομόνοια, την Ανόρθωση και στο κύπελλο με τον Απόλλων.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, παρακολουθεί την απόδοση της ομάδας και έχει άποψη. Κατά πόσο θα σκεφτεί (ξανά) θέμα προπονητή ή θα πάρει άλλες αποφάσεις, στα επόμενα 24ωρα θα το μάθουμε.
Τη Δευτέρα η ΑΕΛ παίζει με τον Άρη και ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι αν δεν έχει θετικό αποτέλεσμα, όχι απλά χάνει οριστικά θέση στην πρώτη 6άδα, αλλά ενδεχομένως να μπει και σε περιπέτειες στη βαθμολογία.