Στην ΑΕΛ ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Άρη, γνωρίζοντας πως δεν είναι το φαβορί απέναντι στην συμπολίτισσα τους. Αυτό είναι από τα σπάνια στοιχεία, όμως όπως και να έχει, η ΑΕΛ θέλει μόνο την νίκη για να διατηρήσει τις (λιγοστές) ελπίδες της για κάτι καλό μέσω πρωταθλήματος. Οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να δείξουν την αλλαγή στην φιλοσοφία τους, και το επιθετικό πνεύμα που οφείλουν σύμφωνα και με τις κινήσεις που έγιναν από την ομάδα.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει και πάλι τον Σλόποταν Μεντόγιεβιτς λόγο τραυματισμού, όπως και τον Τόρες λόγο της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλων.
Στα νεότερα που αφορούν τον Ισπανό, από την ομάδα αποφασίστηκε όπως στηριχτεί ο ποδοσφαιριστής και παραμένει κανονικά στο ρόστερ της ΑΕΛ, παρά τις όποιες πληροφορίες που αρχικά κυκλοφόρησαν. Δύσκολα αμφισβητεί κανείς την ποιότητα του, όμως φέτος είναι σκιά του εαυτού του, και δεν έχει βοηθήσει ουσιαστικά.
Για την αποδοχή του και πάλι, κυρίως από τους φίλους της ομάδας, θα πρέπει και ο ίδιος να βοηθήσει, να ανεβάσει δηλαδή την απόδοση του και να φανεί ότι όντως εννοούσε αυτά που έλεγε στο μήνυμα απολογίας που ανήρτησε τις προηγούμενες μέρες.

Αριστείδου Μιχαήλ