Το ξέρουν πολύ καλά και στην Ανόρθωση ότι αν δεν εξελισσόταν όπως εξελίχθηκε η πρώτη φάση του β’ ημιχρόνου κόντρα στην Πάφος FC, το πιθανότερο είναι πως θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
Όταν δεν είσαι καλύτερος και είσαι πίσω στο σκορ σε μια δύσκολη έδρα και έρχεται μια φάση στην οποία ο αντίπαλος μένει με δέκα ποδοσφαιριστές και ισοφαρίζεις τότε είναι μια φάση κομβική για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης:

https://balla.com.cy/2022/01/19/pafos-fc-1-3-anorthosi-me-to-enamisi-podi-stoys-8-fotos-vinteo/

Το παραδέχθηκε και ο Τιμούρ ότι μετά την αποβολή έγινε εύκολη η δουλειά της Ανόρθωσης αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν τα εκμεταλλεύτηκε η «Κυρία» και υλοποίησε τον στόχο της. Ουσιαστικά είναι μια νίκη… μισή πρόκριση η οποία θα δώσει άνεση ενόψει και του προγράμματος που θα ακολουθήσει. Είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να διαχειριστεί την ρεβάνς χωρίς ιδιαίτερο «πονοκέφαλο» (όχι τον ίδιο αν ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα) σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

https://balla.com.cy/2022/01/19/pafos-fc-anorthosi-1-3-stigmiotypa/

Πλέον με τρία εκτός έδρας γκολ και τον επαναληπτικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μόνο με… αυτοκτονία μπορεί να χαθεί η πρόκριση.
Το μοναδικό μελανό σημείο από την… επίσκεψη στο «Στέλιος Κυριακίδης» είναι ο τραυματισμός του Πάουλους Αραγιούρι. Ο Φινλανδός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τότε θα διαφανεί η σοβαρότητα της ζημιάς του. Αν πάμε με βάση τις δηλώσεις του Κετσπάγια, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τον έχει διαθέσιμο στο σημαντικό ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.
Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι έκανε ντεμπούτο ο Βερχόβετς και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Έδειξε να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην μεσαία γραμμή και να έχει την ουσία χωρίς περιττές κινήσεις.
Αμφίβολος για το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας είναι ο Μιχάλης Ιωάννου ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, ενώ επιπλέον επιλογή αναμένεται να αποτελέσει ο Ρισβάνης.

Διαβάστε επίσης:

https://balla.com.cy/2022/01/19/t-ketspagia-meta-tin-apovoli-egine-eykoli-i-doyleia-mas/

Χρίστος Χρίστου