Το σερί επιτυχιών καλείται να διευρύνει το ΑΠΟΕΛ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι δέκα αγώνες αήττητοι στο πρωτάθλημα, όμως και πάλι «καίγονται» για το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα.
Το έργο δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού ο Άρης πανάξια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα που θα παρουσιαστεί στο ΓΣΠ δεν θα έχει καμία σχέση με την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα, λόγω των πολλών και σημαντικών επιστροφών.
Απαραίτητη, είναι και η στήριξη του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ είναι κοντά στην προσπάθεια που γίνεται από την αρχή της περιόδου. Αντιλαμβάνονται τη σωστή δουλειά που γίνεται, αλλά και την προοπτική που υπάρχει και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα υπάρξει μαζική παρουσία. Πάντως, οι προβλέψεις για τις συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, αφού την Κυριακή, όπως είναι γνωστό, θα έχουμε την κάθοδο της «Ελπίς», με ακραία καιρικά φαινόμενα (κυρίως πολύ χαμηλές θερμοκρασίες).
Γίνεται αντιληπτό, ότι δεν θα έχουμε την προσέλευση που θα άγγιζε τις 7.000 σε περίπτωση που δεν θα αναμένονταν αυτές οι συνθήκες και αυτό είναι ένα ακόμα εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουν στο ΑΠΟΕΛ. Η δυναμική που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές από τον κόσμο είναι μεγάλη και αυτό φάνηκε στα ματς που υπήρξε μαζική παρουσία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου Νταουσβίλι, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να καταστρώνει τα πλάνα του για να έρθει ακόμα επιτυχία.