Πλέον ο Απόλλωνας ξέρει ότι με νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια ανεβαίνει μια θέση, θα βρεθεί στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα και την ευκαιρία αυτή δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη.
Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με τα τελευταία τρία παιχνίδια και να βάλει τέλος στο σερί που δεν τον θέλει να πανηγυρίζει νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και ως είθισται στην τελευταία προπόνηση θα βρεθεί και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης.
Πίττας, Τζουμ και Μαλεκκίδης δεν υπολογίζονται όμως παρά τις τρεις αυτές απουσίες, τα… όπλα στα χέρια του Τσόρνιγκερ θα είναι αυξημένα. Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Μπακαλί Νταμπό και Ίσρα Κολ επιστρέφουν στην διάθεση του προπονητή τους, πιο έτοιμοι θα είναι οι Κατελάρης, Μαυρίας, Χάμπος και Αλμπάνης, ενώ μπαίνει σιγά-σιγά καλύτερα στην ομάδα και Νόγιοκ.
Το κυριότερο δίλημμα του προπονητή για την 11άδα έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει ρόλο καθαρού αμυντικού μέσου. Σπόλιαριτς, Χάμπος και Νόγιοκ διεκδικούν την θέση. Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Φάνος Κατελάρης, Αμίν Χαμάς, Χ΄άρης Μαυρίας, Μπασέλ Ζρράντι, Ίσρα Κολ, Χρίστος Αλμπάνης (Ίλιαν Ίλιεφ), Ραντζέλο Γιάνκα και Μπακαλί Νταμπό.