Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες και υποβλήθηκε η ένσταση από τον Απόλλωνα στην ΚΟΠ την Τρίτη, στους «γαλάζιους» της Λεμεσού πλέον σκέφτονται την επόμενη μέρα και την συνέχεια, μιας και όλα τα υπόλοιπα που έχουν σχέση με το θέμα τα έχουν αναλάβει οι νομικοί σύμβουλοι της ομάδας. Ήδη ετοιμάζονται πάντως και συλλέγονται όλα τα έγγραφα-στοιχεία τα οποία θα κατατεθούν από τους νομικούς που θα επιχειρηματολογήσουν ενώπιον του Αριστοτέλη Βρυωνίδη.
Εκεί που επικεντρώνονται πλέον στον Απόλλωνα, είναι στο κομμάτι της ενίσχυσης αλλά και στο νέο ντέρμπι που έρχεται με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα.
Για το πρώτο, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ως γνωστόν, θέλει να προχωρήσει σε ενίσχυση στα επιθετικά άκρα εξ’ ου και εξετάζει μαζί με τους συνεργάτες του διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με κάποιες ήδη να προκρίνονται. Από την πλευρά της η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει ότι της ζητηθεί από τον Γερμανό, πάντα εντός πλαισίων.
Όσο αφορά το ντέρμπι στο Τσίρειο, ο Τσόρνιγκερ θα έχει επιπλέον επιλογές μιας και θα είναι διαθέσιμοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι οι Νταμπό, Κολ και Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, ενώ τις δικές του πιθανότητες να είναι στην αποστολή έχει και ο Ντιγκινί. Θυμίζουμε πως στο προηγούμενο ματς απουσίαζαν επίσης οι Πίττας, Τζουμ, Μαλεκκίδης και Δημητρίου.

Κύπρος Εγγλέζος