Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να φέρει η σημερινή μέρα (Δευτέρα 24 Ιανουαρίου) στον Απόλλωνα. Η εκκρεμότητα με την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κλείσει καθώς ο Τάσος Αυλωνίτης θα βρεθεί στο νησί μας για να τελειώσει την μεταγραφή του στους «γαλάζιους» με την μορφή δανεισμού από την Άσκολι.
Με τον Ελλαδίτη αμυντικό υπάρχει καταρχήν συμφωνία και αυτό που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν και οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια.
Αν πάνε όλα καλά και ο Αυλωνίτης γίνει από σήμερα μέλος του ρόστερ του Απόλλωνα, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ την Τετάρτη ακόμα και αν εγγραφεί και παρά το γεγονός ότι είναι έτοιμος. Αυτό γιατί το παιχνίδι είναι εξ αναβολής (αρχικά ήταν προγραμματισμένο στις 12 Ιανουαρίου).
Δεν υπολογίζονται επίσης για το παιχνίδι της Τετάρτης οι Κατελάρης, Ζράντι, Αλεσάμι και Μαλεκκίδης που είναι τραυματίες, ενώ μένει να δούμε αν θα είναι έτοιμος ο Τζουμ. Οι υπόλοιπου θα είναι κανονικά στην διάθεση του Τσόρνιγκερ στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Χρίστος Χρίστου