Την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ παρά την ήττα, εξήρε ο τεχνικός της Δόξας, Ηλίας Χαραλάμπους.
«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την προσπάθεια των παιδιών που έδωσαν τα πάντα. Είχαμε στόχο τους τρεις βαθμούς. Εμείς είχαμε τις μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Μέσκα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, βρήκαμε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ρισκάραμε περισσότερο και δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ. Μ’ αυτή τη  νοοτροπία δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε για τη συνέχεια. Έχουμε παιχνίδι κυπέλλου, θα προσπαθήσουμε για να προκριθούμε».
Για τον αγώνα κυπέλλου: «Έχουμε ένα ρόστερ 20-21 παικτών, είναι όλοι ενδεκαδάτοι. Χρειάζεται το ροτέισον. Όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα. Βγάλαμε 1-2 τραυματισμούς, θα δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για την Πέμπτη. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».
Για το πρωτάθλημα: «Είναι από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων. Τα παιχνίδια είναι 50-50. Οι μικρές ομάδες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες».