Ο Κύπριος προπονητής Σάββας Δαμιανού μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy αναφέρθηκε και στο σημερινό παιχνίδι του Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Τσίρειο.
«Ο Απόλλωνας είναι το φαβορί και έχει μια τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει την διαφορά από τους αντιπάλους του, και την ΑΕΚ και την Ομόνοια και την Ανόρθωση που έχασαν βαθμούς»
είπε αρχικά και πρόσθεσε για τους μαζεμένους τραυματισμούς στην ομάδα της Λεμεσού:
«Αυτό που συμβαίνει με τους τραυματισμούς στον Απόλλωνα είναι πρωτόγνωρο και το μεγάλο στοίχημα είναι πόσο θα λειτουργήσει το βάθος του. Για την ώρα πάντως τα καταφέρνει. Οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια που γίνεται με τις πολλές αυτές απουσίες που είναι και βασικές. Ακόμα και έτσι τα καταφέρνει η ομάδα να παίρνει τις νίκες χωρίς να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Εδώ που βρισκόμαστε το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί».
Ο Απόλλωνας θέλει τον Γερμανό του; Πάλι με Γερμανό προπονητή μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο; «Δεν είναι θέμα εθνικότητας του προπονητή. Ο Τσόρνιγκερ δείχνει ότι είναι ένας προπονητής με χαρίσματα που απολαμβάνει αυτό που κάνει και το μεταδίδει αυτό και στην ομάδα. Ο Απόλλωνας απολαμβάνει αυτό που κάνει».

Χρίστος Χρίστου