Όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision Goal N Roll, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα συνέβησαν έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά και στο ενδεχόμενο δεύτερης μεταγραφής μετά τον Μάταβζ.
«Οι ποδοσφαιριστές μας χτυπήθηκαν από μερίδα οπαδών. Τους έφτυσαν, τους έριχναν μπουκάλια και έτρεξαν στις γειτονιές για να γλυτώσουν τα χειρότερα. Το περιστατικό αυτό είναι πολύ σοβαρό και δεν μας τιμά ως κοινωνία. Αναμένουμε από την πολιτεία να δείξει ότι δεν ανέχεται τέτοια περιστατικά. Οι τέσσερις παίκτες με ένα μέλος κατευθύνθηκαν στα αυτοκίνητα, λίγο έξω από τα αποδυτήρια και εκεί χωρίς λόγο και αιτία δέχθηκαν επίθεση από μερίδα οπαδών. Στο χώρο που διαδραματίστηκε το περιστατικό δεν υπήρχε αστυνομία, αλλά και ούτε έξω από τα αποδυτήρια της Ομόνοιας. Αυτό θα είναι μέρος της έρευνας, γιατί δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στο συγκεκριμένο σημείο. Ευχόμαστε αυτό που αναφέρει η Αστυνομία να μην είναι δικαιολογία γι’ αυτό που έχει συμβεί. Το γεγονός ότι η πολιτεία απέτυχε να προσφέρει ασφάλεια, είναι διαφορετικό. Ενημερωθήκαμε από τη σύζυγο ενός από τους παίκτες μας. Περίμενε τον παίκτη μας και είδε το περιστατικό. Είδε τον παίκτη να εξαφανίζεται από το οπτικό της πεδίο και εκεί προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τους παίκτες μας. Δεν ξέραμε που ήταν.  Επιβάλλεται να αποδοθούν ευθύνες. Θα γίνει ότι χρειάζεται σε αυτό το περιστατικό. Θέλω να τονίσω όμως ότι δεν έχουμε παράπονο από την Ανόρθωση. Η φιλοξενία τους ήταν άψογη. Δεν θέλουμε να στιγματίσουμε όλους τους οπαδούς της Ανόρθωσης. Αυτό είναι κοινωνικό φαινόμενο και πρέπει να το δεχτούμε να το αντιμετωπίσουμε. Είναι ξεκάθαρο πως αυτά τα περιστατικά που συνέβησαν, πρωταγωνιστές ήταν ίδια μερίδα οπαδών οι οποίοι, έχουμε την εντύπωση, ήταν εκτός γηπέδου. Έχουμε κάνει την πρώτη επαφή με την Αστυνομία και θα κάνουμε ότι μας ζητηθεί και θα περιμένουμε να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο δεύτερης μεταγραφής μετά τον Μάταβζ:
«Κάνουμε προσπάθειες για να ολοκληρώσουμε με κάποιον από τους παίκτες που έχει προκρίνει η επιτροπή προγραμματισμού για να μας βοηθήσει άμεσα. Έμεινε λίγος χρόνος και θα δούμε αν θα καρποφορήσουν αυτές οι προσπάθειες ή όχι».