Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και πέρασε με 3-1 από την έδρα της Μπρέντφορντ, βλέποντας τετράδα και πήρε την πρώτη νίκη της στο 2022.
Στο 9ο λεπτό ο Λεσλ έχασε την μπάλα αλλά η άμυνα της Μπρέντφορντ πρόλαβε τον Ρονάλντο και στο 12’ ο Ντε Χέα έσωσε με το πόδι μετά από σουτ του Γένσεν. Από το κόρνερ ο Σόρενσεν σούταρε στα σώματα και στο ίδιο λεπτό το γυριστό του Γιάνελτ έφυγε λίγο έξω.
Στο 25’ το σουτ του Νταλότ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 32’ ο Ντε Χέα νίκησε τον Γένσεν σε μοναδικό τετ α τετ.
Στο 47ο λεπτό η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κριστιάνο και στο 55’ μετά από θάθετη του Φρεντ ο Ελάνγκα λκοντρόλαρε όμορφα και με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 0-1.
Μάλιστα στο 62’ ο Ρονάλντο έδωσε απίθανα στον Μπρούνο με το στήθος, εκείνος έφυγε από αριστερά κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκρίνγουντ που σε κενό τέρμα πάσαρε για το 0-2.
Στο 76’ το σουτ του Τόνεϊ σταμάτησε στον Βαράν και στο 78’ ο Ράσφορντ με πλασέ από δεξιά έκανε το 0-3. Στο 85ο λεπτό ο Τόνεϊ με σουτ από κοντά μετά από φάση διαρκείας, μείωσε σε 1-3.
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Λεσλ, Πίνοκ, Γιάνσον, Σόρενσεν, Ράσμουσεν, Γένσεν (65’ Γουισά), Νόργκααρντ, Γιάνελτ (67’ Μπαπτίστ), Κανός (67’ Χένρι), Εμπεουμό, Τόνεϊ
ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Βαράν, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ (86’ Μάτιτς), Φερνάντες, Φρεντ, Γκρίνγουντ (71’ Ράσφορντ), Ελάνγκα, Ρονάλντο (71’ Μαγκουάιρ)

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ