Ένα κομμάτι απέμεινε για να προκύψει το… διαζύγιο μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας με τον Νίκκι Παπαβασιλείου και ταυτοχρόνως ο «γάμος» με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ της ομάδας της Αμμοχώστου με τον νυν προπονητή της στο οικονομικό.
Μέχρις στιγμής δεν υπήρξε κάποια ουσιαστικά επαφή επί του θέματος, κάτι που θα γίνει σήμερα. Ήδη ο Νίκκι ενημερώθηκε πως υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και θα διευθετηθεί μία συνάντηση με τη διοίκηση για να συζητηθούν τα αγωνιστικά δεδομένα και το πώς μπορεί να επέλθει μία συμβιβαστική λύση στο οικονομικό.
Είναι γεγονός ότι η διοίκηση έχει στηρίξει σε μεγάλο βαθμό τον Νικόδημο Παπαβασιλείου μετά από αποτυχημένα αποτελέσματα, ακόμη κι όταν υπήρξε τεράστια πίεση από τον κόσμο να τον αποδεσμεύσει.
Θεωρούν ωστόσο οι διοικούντες ότι πλέον θα πρέπει να υπάρξει μία αλλαγή για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου, κάτι που μόνο σίγουρο δεν είναι βάσει των βαθμολογικών δεδομένων.
Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλώς, τότε θα επισημοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκκι και ακολούθως η επιστροφή του Σάββα Πουρσαϊτίδη, η οποία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ανδρέας Βεντούρης