Την άποψή του για τη φετινή μάχη του τίτλου αλλά και της 6άδας, σχολίασε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης, Βασίλης Βαλλιάνος.
«Η πρώτη κατηγορία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική αυτό το βλέπουμε κάθε χρόνο από τον βαθμολογικό πίνακα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Έχω μάθει στην ζωή μου να αναλύω τα στατιστικά και μέσω των στατιστικών πολλές φορές βλέπεις την αλήθεια. Οι ομάδες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή είναι αυτές που είχαν τα πιο πολλά σταθερά θετικά απότελεσματα στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν και αν συνεχίσουν με αυτόν ρυθμό θα φτάσουν μέχρι το τέλος», μας είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ο Άρης ο οποίος είναι πρωτοπόρος βλέπουμε ότι έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και αυτό είναι σημαντικό, που αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει μέχρι το τέλος σίγουρα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και γιατί όχι τον τίτλο, από την άλλη ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές έχει ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο δείχνει σταθερότητα θέληση εκμεταλλεύεται κάθε λάθος του αντιπάλου, δείχνει ότι θέλει και μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και αυτό είναι κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια του έλειπε. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πάρα πολύ ταλέντο έχει την καλύτερη επιθεση του πρωταθλήματος και την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και αυτό δείχνει ότι σταθερά θα είναι και αυτή μέχρι το τέλος διεκδικητής του τίτλου. Από εκεί και μην ξεχνάμε ότι Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ έχει κάνει εξαιρετικα αποτελέσματα τους τελευταίους 2 μήνες και συνεχίζει να ξεχωρίζει με την αγωνιστική τους παρουσία και αν συνεχίσουν με αυτό τον ρυθμό θα είναι και αυτή κοντά στην κορυφή για να εκμεταλλευτεί κάποιο στραβοπατημα των πρωτοπόρων. Η Ομόνοια τα τελευταία 2 χρόνια ηταν πρωταθλητρια. Με τον ίδιο προπονητή και τους ίδιους παίχτες μπορεί αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην 6η θέση με ένα παιχνίδι περισσότερο αλλά ποτέ δεν πρέπει και δεν μπορείς να υποτίμησεις την δύναμη του ονόματος , την ιστορία μιας πρωταθλήτριας ομάδας σίγουρα θα ανακάψει. Η Πάφος FC είναι μια ομάδα που θέλει τα τελευταία χρόνια να μπει στην 6αδα και να χτίσει από εκεί μεγαλύτερες επιτυχίες που μπορούν να έρθουν στο μέλλον . Σίγουρα η μάχη του τίτλου θα μας μονοπωλήσει μέχρι το τέλος».
Για την «μάχη» της 6άδας: «Η 6αδα θα κριθεί τις τελευταίες αγωνιστικές. Όπως ειπα η ομάδα που θα έχει την σταθερότητα στα θετικά αποτελέσματα αυτή θα έχει τον πρώτο λόγο ενάντια στους άλλους. Σιγουρα μας περιμένουν μεγάλες συγκινήσεις».

Ανδρέας Ανδρέου