Μόνο αν συμβεί κάτι εξαιρετικά απρόοπτο, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ο Κίνγκσλει Σαρφό.
Οι νεότερες πληροφορίες μας, επιβεβαιώνουν ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ, συμφώνησαν την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με καθεστώς υποσχετικής μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα κριθεί το μέλλον του ποδοσφαιριστή, για τα επόμενα χρόνια.
Οι ίδιες πληροφορίες, θέλουν την ΑΕΚ, να καταβάλλει ένα χρηματικό ποσό για την υποσχετική ενώ ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με δύο παίκτες και ενδεχομένως με ένα ακόμα που θα αφήσει η ομάδα της Λάρνακας και γίνεται λόγος για τον Ολατούντζι.
Αυτοί που σίγουρα, έχουν προταθεί, είναι ο Ανδρέας Μακρής και ο Τιάγκο δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι κρίνονται ιδιαίτερα καλοί από τους «μαυροπράσινους».
Το οικονομικό μέρος και των δύο θα το αναλάβει η ομάδα της Λάρνακας, νοουμένου βέβαια ότι τόσο ο Μακρής, όσο και ο Τιάγκο, θα θελήσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά το μάνατζερ του Σαρφό (βλέπε Νότσι Χαμασόρ) ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και εκτός απρόοπτου, αναμένεται με τη σειρά του να εγκρίνει τη συμφωνία, από την στιγμή που ο παίκτης μείνει ικανοποιημένος με την πρόταση της ΑΕΚ