Για την εντυπωσιακή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα, τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και τον προγραμματισμό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Λιάσος Λουκά.

-Για την πορεία της ομάδας: «Καταρχήν δεν πετύχαμε τίποτα εκτός από το να έχουμε καλές εμφανίσεις και να αναγκάσουμε τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί μας. Ο Άρης έχει υγεία. Από τον πρόεδρο μέχρι κάτω. Έγινε πολύ προσεγμένη επιλογή το καλοκαίρι. Ήξερα πώς ήθελα να παίζει η ομάδα, τη φιλοσοφία που ήθελα να περάσει στο παιχνίδι. Μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο και μικρότερο μπάτζετ. Διαλέξαμε τους παίκτες βάσει του τρόπου παιχνιδιού που είχαμε αποφασίσει. Πολλοί παίκτες που θέλαμε δεν ήθελαν να έρθουν και δεν ήρθαν. Αλλά μας δικαίωσαν αυτοί που τελικά ήρθαν στην ομάδα».

-Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιαμπλόνσκι: «Προτάθηκαν αρκετοί παίκτες. Έχουμε πολλά ανοικτά μέτωπα, μιλήσαμε με τον Γιαμπλόνσκι. Δεν έχει κλείσει μέχρι τώρα. Η ομάδα θα κάνει ότι δικαιούται στις μεταγραφές. Θα κάνουμε και τις τέσσερεις κινήσεις αλλά μπορεί να φέρουμε για τον κατάλογο Β για να μην διώξουμε παίκτες και να μεγαλώσουμε το ρόστερ μας».

-Τα αγωνιστικά ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Θα λείπουν οι τρεις διεθνείς στο Κόπα Άφρικα (σ.σ Μουσούντα, Γιαγκό, Ντελμίρο) και ο Κβάσιουκ λόγω καρτών. Επιστρέφουν όσοι νόσησαν από κορωνοϊό και ο Καζού».