ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Δεν κάναμε τα απαραίτητα…»
Ευρωλίγκα

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Δεν κάναμε τα απαραίτητα…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Γιώργος Μπαρτώκας τόνισε πως οι παίκτες της Μακάμπι είχαν επιθυμία και κίνητρο και ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε άμυνα και δεν έκαναν φάουλ για να διεκδικήσουν μπάλες και πως πρέπει να ξαναβρούν τη φόρμα τους για τη συνέχεια, αφού έχουν χάσει το ρυθμό τους και χαρακτήρισε την αποψινή μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά: «Θέλω να συγχαρώ τη Μακάμπι για τη νίκη τους, έπαιξαν με μεγάλη επιθυμία και κίνητρο. Για εμάς, ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι που δεν παίζουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Δεν αξίζαμε να νικήσουμε, γιατί δεν είχαμε όλα τα σημαντικά πράγματα που είναι απαραίτητα και διαμορφώνουν το αποτέλεσμα.
Μιλάω για να κάνουμε φάουλ, για να παίξουμε καλή άμυνα, για να πάρουμε τις διεκδικούμενες μπάλες. Δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Έτσι είναι η Euroleague, οφείλεις να κοιτάξεις παρακάτω είτε νικάς, είτε χάνεις. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας, όσο το δυνατόν συντομότερα.
Πριν από το παιχνίδι, είπα πως το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από σένα, αλλά κι από τον αντίπαλο. Είχαμε πρόβλημα τώρα, γιατί δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, όπως κι η Μακάμπι βέβαια. Είχαμε, όμως, οκτώ κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε καλό ρυθμό και ήμασταν σε καλή φόρμα, τώρα, όμως, δεν είναι έτσι η κατάσταση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε. Ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας στη φετινή χρονιά. Παίξαμε πολύ άσχημα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αξίζαμε να χάσουμε».

Related posts