Προφανώς η ΑΕΚ θεωρείται το φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση με την ΠΑΕΕΚ στην «Αρένα», πρώτη για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Αυτό ίσχυε ωστόσο και στο ματς του περασμένου Σαββάτου, έστω κι αν τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά.
Το πάθημα αυτό καλείται να της γίνει μάθημα. Για σήμερα αλλά και για το… μέλλον. Καλείται λοιπόν να το αντιμετωπίσει με σοβαρότητα, αφενός για να πετύχει το στόχο της και να πάρει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς και να μην μπει σε μπελάδες, αφετέρου για να πάρει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και δη του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Τρισκόφσκι και για λόγους υγείας οι Νταρμπισάιαρ, Ολατούνζι, Γκονζάλεθ, Λουΐς Γκουστάβο και Φαράζ.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η ΑΕΚ έμεινε με έναν σέντερ φορ διαθέσιμο, τον Ρόμο, αφού οι τρεις πρώτοι που αναφέραμε απουσιάζουν!
Ο Καταλά θα προβεί πάντως σε αλλαγές στην ενδεκάδα, ώστε να μην επιβαρύνει κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Αμμοχώστου την ερχόμενη Δευτέρα…

Ανδρέας Βεντούρης