Έχοντας ξεκινήσει απογοητευτικά το 2022, Άουγκσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήθελαν πολύ το τρίποντο, αλλά τελικά, όπως και στον πρώτο γύρο, περιορίστηκαν στην ισοπαλία, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και την Άιντραχτ να διευρύνει το αήττητο σερί απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, 3 νίκες+2 ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς, η Άιντραχτ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα, στη μεσαία γραμμή, ο Μπόρε πάσαρε στον Καμάντα, εκείνος πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 0-1 στο 22ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα, η Άιντραχτ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο Λίντστρεμ σημάδεψε το δοκάρι. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ ζήτησαν πέναλτι, ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, τελικά στο 38ο λεπτό. Μετά από έξυπνη μεταβίβαση του Ιάγκο, ο Γκρέγκοριτς, από πλάγια θέση, νίκησε τον γκολκίπερ Ραμάι για το 1-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Άουγκσμπουργκ ζήτησε ξανά πέναλτι, ξανά ο ρέφερι ζήτησε βοήθεια από το VAR και, για δεύτερη φορά, έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
Στην επανάληψη, λιγοστές ήταν οι καλές στιγμές στο παιχνίδι με την Άιντραχτ να έχει σημαντική ευκαιρία στο 88ο λεπτό, όταν ο Λίντστρεμ έπιασε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ Γκίκεβιτς τον σταμάτησε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νιντερλέχνερ της Άουγκσμπουργκ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ του δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Άιντραχτ, στην τελευταία καλή στιγμή του ματς.

Η Άουγκσμπουργκ προσπέρασε τη Στουτγάρδη και είναι στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Άιντραχτ έφτασε τους 28 βαθμούς και ισοβαθμεί με Λειψία και Κολωνία σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκεβιτς, Γκάμνι, Όξφορντ, Γκοουβελέου, Ιάγκο (47′ Ουντουοκάι), Μάιερ, Ντορς, Γκρέγκοριτς (68′ Νιντερλέχνερ), Βάργκας (68′ Χαν), Πεπί (84′ Φινμπόγκασον), Ζεκίρι (47′ Πέντερσεν)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Ραμάι, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τουρέ, Ρόντε (79′ Γιάκιτς), Σόου, Τσάντλερ (81′ Χιντερέγκερ), Καμάντα, Λίντστρεμ, Μπόρε (81′ Πασιένσια)