Πέρασε άλλο ένα παιχνίδι και ο Άρης είναι εκεί. Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, ούτε πέντε και δέκα παιχνίδια. Πέρασαν 17 ολόκληρες αγωνιστικές και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που μόνο ελαφρά δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται πλέον είναι εκεί στα πολύ ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.
Ικανή ακόμα και γι’ αυτό που ζήτησαν οι φίλοι του, το πρωτάθλημα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Τι έχει να ζηλέψει από τις υπόλοιπες ομάδες που γλυκοκοιτάζουν τον τίτλο; Απολύτως τίποτα με βάση τα όσα είδαμε μέχρι τώρα στο γήπεδο.
Κρίνουμε ότι η νίκη επί της Δόξας ήταν η πιο σημαντική του στο φετινό πρωτάθλημα. Γιατί ο Άρης δεν νίκησε μόνο την πολύ καλή Δόξα που ομολογουμένως δικαιούταν κάτι περισσότερο, αλλά νίκησε και τις 11 βασικότατες απουσίες, ενώ άλλοι 4-5 ποδοσφαιριστές έπαιξαν χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι.
Πήρε αυτή την μεγάλη νίκη που ήταν σημαντική για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς ήταν για να πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα πέντε παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά. Ο Άρης θα παίξει μέχρι και το φινάλε με τις πέντε από τις έξι μεγάλες ομάδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου και εδώ είναι που θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα θα παίξει κατά σειρά με ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, με  ΑΕΛ σαν τυπικά γηπεδούχος στο Τσίρειο, με την ΑΕΚ στην «Αρένα», με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και με την Ομόνοια στο Τσίρειο.
Και μετά την γκέλα της ΑΕΚ, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας! 

Χρίστος Χρίστου