Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

KATAΛΑ: «Για να ισοφαρίζεσαι δύο φορές, κάτι σημαίνει…»
Α' Κατηγορία

KATAΛΑ: «Για να ισοφαρίζεσαι δύο φορές, κάτι σημαίνει…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά μετά το ισόπαλο παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ:
«Ξέραμε τις δυσκολίες. Είχαμε την κατοχή του αγώνα. Μας έλειψε να είμαστε πιο επιθετικοί και στην επίθεση και στην άμυνα. Ήταν ένα παιχνίδι που το είχαμε στα χέρια μας. Είναι μεγάλη απογοήτευση ότι πήραμε μόνο ένα βαθμό από το παιχνίδι. Πρέπει όμως να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά», είπε αρχικά ενώ για το που αποδίδει αυτό το αποτέλεσμα πρόσθεσε:
«Για να ισοφαρίζεσαι δύο φορές, σημαίνει πως υπήρξαν λάθη. Ένα από αυτά ήταν και η έλλειψη συγκέντρωσης. Σήμερα κάναμε το δύσκολο, να πάρουμε προβάδισμα στο παιχνίδι, όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στη συνέχεια στην άμυνα για να το διατηρήσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είναι ένας καλός λόγος, να βάλουμε πίεση στους εαυτούς μας για να το διορθώσουμε στη συνέχεια».
Για το που οφείλεται το αποτέλεσμα, αν η ΑΕΚ δεν ήταν όσο καλή θα έπρεπε: «Κάναμε καλά πράγματα, όπως και ο αντίπαλος που έκανε ακόμη περισσότερα από εμάς. Κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, δεν φτιάξαμε πολλές αλλά είχαμε καλές ευκαιρίες. Το είχα πει από χθες ότι είναι καλή ομάδα η ΠΑΕΕΚ, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και θα το κάνουμε».
Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Έδειξαν ξανά ότι είναι κοντά στην ομάδα. Δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη. Είναι όμως μακρύς ο δρόμος. Τώρα ακολουθεί το ματς στο κύπελλο και τους θέλουμε κοντά μας για να είμαστε εκεί, μέχρι το τέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ