Στο πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής της ιστοσελίδας μας, έγινε εκτενής αναφορά για το πόρισμα του ΟμόνοιαΔόξα.
Κύπρος Εγγλέζος: «Η ουσία του πορίσματος για τους διαιτητές είναι πως έχει στοχοποιηθεί ο Κωνσταντίνος Φελλάς και οι άλλοι βρίσκονται σε κάθε αγωνιστική ανελλιπώς».
Μιχάλης Παπαγεωργίου: «Μπορεί να έκανε λάθος ο Φελλάς, όμως δεν το έκανε μόνος του. Αυτό ήταν ένα λάθος που μπορεί να έγινε σε πολλά παιχνίδια. Αυτό που βλέπω εγώ, είναι η επισήμανση για τους διαλόγους που έχουν γίνει από όλη τη διαιτητική ομάδα και σύμφωνα με τους ειδικούς έγιναν κάποια πράγματα κόντρα στο πρωτόκολλο».
Ανδρέας Βεντούρης: «Ασχολήθηκαν περισσότερο στην ενδοεπικοινωνία σε σχέση με όσο θα έπρεπε να μιλήσουν. Επίσης, υπήρξαν διάλογοι που δεν έπρεπε να υπάρχουν όπως είπε και ο Χάρης Πογιατζής, όπως επίσης σημαντικό ήταν και το ότι αποκόπηκαν διάλογοι».
Μιχάλης Παπαγεωργίου: «Την Δευτέρα είχαμε ένα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα μας ότι με βάση τους διαλόγους θα προέκυπταν κάποιες αποφάσεις. Οι πληροφορίες που είχαμε είναι οι αντιφάσεις που υπήρχαν στους διαλόγους. Υπήρχαν αντιφάσεις στις τελικές αποφάσεις και είπαμε ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο. Το ερώτημα που προκύπτει για μένα είναι το εξής, αν θέλεις να είσαι τίμιος και να είσαι τίμιος πρέπει να το δείχνεις, το πόρισμα έπρεπε να αναφέρεται σε ολόκληρη την κυπριακή ομάδα. Όπως λέμε στα κυπριακά «έφαντην» ο Φελλάς και αυτό είναι άδικο. Στη φάση του 90′ έπρεπε να βοηθηθεί είτε από τον Γιώργο Νικολάου που ήταν VAR είτε από τον βοηθό Χρίστο Χρίστου. Έπρεπε να πει στο πόρισμα πως όλη η διαιτητική ομάδα διέπραξε λάθη και σωστά ή λάθος από εκεί και έπειτα, στοχοποιήθηκε μόνο ο διαιτητής. Εγώ περίμενα να λεχθεί στο πόρισμα αν είχαν όλοι ευθύνη στην φάση του 90′. Αυτό αφήνει σκιές. Να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ομόνοια δεν έχει σχέση με αυτό το πράγμα».