Ο Μπάλαζ Μέγερι είναι ο βασικός υποψήφιος για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ για την θέση του τερματοφύλακα. Ο Ούγγρος είναι στο νησί μας και συζητάει με την ομάδα τις λεπτομέρειες. Όπως σας ενημερώσαμε δεν υπάρχει συμφωνία όμως πρέπει να αναμένονται εξελίξεις από την στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε.
Το μεγάλο εμπόδιο είναι η ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, η τουρκική Γκοζτέπε, με την οποία έχει ακόμα συμβόλαιο.  Ο Μέγερι θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ελευθερωθεί και από την στιγμή που θα το κάνει να ενταχθεί στην ΑΕΛ.
Πάντως αν γίνει με το καλό αυτή η μετακίνηση, ο Μέγερι θα βρει δύο γνωστούς στα γαλαζοκίτρινα αποδυτήρια. Ο ένας είναι ο προπονητής της ομάδας Σάββας Παντελίδης με τον οποίο συνεργάστηκαν ξανά την περίοδο 2019/20 στον Ατρόμητο, ενώ ο άλλος είναι ο Μάνουελ Τόρες με τον οποίο συνυπήρξαν στην Γερμανική Γκρόιτερ Φιρθ την περίοδο 2017/18!
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εάν και εφόσον διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Σάββας Παντελίδης δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε οκτώ ποδοσφαιριστές.
Εκτός είναι οι Βοζίνια, Ριστέφσκι, Μαζάν, Μαίντεβατς, οι δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί ενώ παραμένουν αμφίβολοι οι Μεντόγεβιτς και Έουλερ.

Μιχαήλ Αριστείδου