Ο νυν προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ραλφ Ράνγκνικ προσέλαβε κάποτε τον νυν προπονητή του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στην τεχνική ηγεσία τη Λειψίας και τον γνωρίζει πολύ καλά.
Μάλιστα ο τεχνικός των «γαλάζιων» μίλησε στο
BBC για το αφεντικό των «Κόκκινων διάβολων».
«Ο Ραλφ μισεί να χάνει χρόνο. Θέλει πάντα να κάνει τα επόμενα βήματα. Αν κάποιος σκέφτεται αυτή τη στιγμή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι θα χρειαστούν τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά θα φανεί η πρώτη του επιρροή, τότε κάνει λάθος. Εάν οι άνθρωποι δεν κάνουν αυτό που περιμένει, τότε θα τους αντικαταστήσει» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είναι ο πιο σωστός επαγγελματίας που γνώρισα ποτέ. Κάθε μέρα τσεκάρει τα πάντα. Πάντα λέει ότι το ποδόσφαιρο είναι μια εικόνα με 100 κομμάτια παζλ και πρέπει να παρέχουμε καθημερινά όλα αυτά τα κομμάτια στους ποδοσφαιριστές για να γίνονται καλύτεροι. Αυτό κάνει όσον αφορά τη διατροφή, τη ψυχική προετοιμασία, τις σωματικές ανάγκες, τη φυσιοθεραπεία, ακόμη και τον έλεγχο της κινητικής. Πάντα με τον Ραλφ υπήρχε η πιθανότητα για να αλλάξουν όλα. Σε Χόφενχαϊμ και Λειψία εφάρμοσε νέο προπονητικό τιμ, νέους παίκτες, νέο ιατρικό τμήμα και νέα ομάδα σκάουτινγκ».