Το συμβόλαιο του Ρούντιγκερ λήγει το καλοκαίρι του 2022 και οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν, με την Τσέλσι να μην έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση της υπάρχουσας συμφωνίας.
Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ και όπως είναι φυσιολογικό, αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, καθώς ο Γερμανός διανύει τους τελευταίους 7 μήνες του συμβολαίου του στην Τσέλσι.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα αστρονομικό ποσό για να πείσουν τον κεντρικό αμυντικό να αποχωρήσει από τους «μπλε». Συγκεκριμένα, σκοπεύουν να του τετραπλασιάσουν τον μισθό, από τις 100.000 λίρες την εβδομάδα σε 400.000, με αποτέλεσμα να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αμυντικούς στον πλανήτη.
Μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι δεν έχουν ευδοκιμήσει, με τους «μπλε» να προσφέρουν νέο συμβόλαιο με 140.000 λίρες την εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμη η χρυσή τομή.
Από το νέο έτος, ο Ρούντιγκερ θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα εκείνος θελήσει εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.