Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αμέσως μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί του Εθνικού αποκάλυψε την ιστορία με την άποψη οπαδού του Απόλλωνα για τον Ουέλιγκντον και αφού ο Βραζιλιάνος χάρισε ίσως την πιο σημαντική νίκη στους «γαλάζιους».
Ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο όλοι οι φίλοι του Απόλλωνα είχαν μια κακή κουβέντα να πουν ψηφίστηκε σαν ο κορυφαίος στο ματς στο Δασάκι, όχι από κανέναν άλλο αλλά από τους ίδιους τους φίλους της ομάδας.
Τώρα το ερώτημα είναι αν γυρίζει το κλίμα για τον ποδοσφαιριστή μέσα από ένα παιχνίδι και ενόψει και των προσθαφαιρέσεων του Ιανουαρίου.
Ήρθε η εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό που δεν έχει να κάνει μόνο με το νικητήριο γκολ, αλλά με την γενικότερη του καλή παρουσία, ενώ είναι και ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα ζυγίσει τα δεδομένα ο Γερμανός προπονητής και ποιες αποφάσεις θα πάρει.
Η φημολογία έφερνε τον Ουέλιγκντον ανάμεσα στα φαβορί για να αποδέσμευση τον Ιανουάριο μαζί με τον Παπουνασβίλι αλλά ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον προπονητή.

Χρίστος Χρίστου