Αν το στοίχημα περιλάμβανε ακόμη και… ενδεκάδες, οι επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του επικείμενου αγώνα με την Καϊράτ στο ΓΣΠ, θα ήταν μάλλον… no bet! Είναι άλλωστε κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα…
Ο Νορβηγός τεχνικός θα αλλάξει πολλά πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, προκειμένου να παρουσιάσει μια φρέσκια ομάδα στο νέο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Αυτό το ματς εξάλλου αποτελεί τη βασική προτεραιότητα των «πρασίνων», ασχέτως αν χρονικά προηγείται η ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τους Καζάκους, τελευταία για τους ομίλους του Europa Conference League.
Τα κίνητρα γι’ αυτό το παιχνίδι δεν είναι βαθμολογικά, αλλά το γόητρο και το οικονομικό, αφού μια νίκη προσφέρει μισό εκατομμύριο ευρώ, ποσό που δεν μπορείς να προσπεράσεις τόσο εύκολα…
Ποδοσφαιριστές όπως οι Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ζαχαρίου, Κακουλλής και Ντούρις, αναμένεται ότι θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα στον αγώνα της Πέμπτης.
Πιθανότατα θα δοθεί και χρόνος στον Μπασιρού, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά χρειάζεται… αγωνιστικά λεπτά προκειμένου να αποκτήσει ξανά ρυθμό.

Ανδρέας Βεντούρης