Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.
Η ανακοίνωση:
Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Σέρβου διαγώνιου Λαζάρ Ντότιτς ο οποίος έρχεται να αντικαταστήσει τον μεγάλο άτυχο της φετινής χρονιάς Μπρούνο Ρομανούτι.
Ο ύψους 2.05 πετοσφαιριστής που προέρχεται απο τη κορυφαία ανα τον κόσμο στη πετόσφαιρα σέρβικη σχόλη αγωνίστικε στο παρελθόν στις Σπάρτακ Σουμπότιτσα και Ράντινκ Ποζέρεβατς. Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα όπου αγωνίστικε με τεράστια επιτυχία μέχρι την περσινή σεζόν. Μάλιστα προ διετίας ανακυρήχθηκε και πρώτος σκόρερ του Σερβικού πρωταθλήματος.
Καλωσορίζουμε τον Λαζάρ στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε ανάλογες πορείες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.
Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ κ. Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε: «Δυστυχώς το πλήγμα απο την απώλεια ενός τόσο μεγάλου παίκτη όπως του Ρομανούτι που υπέφερε εδώ και αρκετό καιρό, μας έφερε τεράστιο προβληματισμό πως θα αντικαθίστατο. Στο πρόσωπο του Λαζάρ πιστεύουμε πως βρήκαμε τον κατάλληλο. Η σέρβικη σχόλη είναι πασίγνωστη για το τι παίκτες βγάζει και ο Ντότιτς μόνο που αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα και μάλιστα προ διετίας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος λέει πολλά. Εύχομαι με αυτή τη κίνηση η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της και να ξαναμπούμε στη τροχία των στόχων μας»
Με τη σειρά του ο Λαζάρ Ντότιτς δήλωσε: « Ξέρω πολύ καλα που ήρθα. Είμαι Σέρβος και γνωρίζω τι είναι ο ΑΠΟΕΛ και τι πρεσβεύει εθνικά και αθλητικά. Φρόντισε άλλωστε κα ο κ. Σεβέρης να με ενημερώσει αναλυτικά για όλα και για την ιστορία του τόπου και το εθνικό πρόβλημα. Θα κάνω τα πάντα για να βοήθησω τον ΑΠΟΕΛ να είναι εκεί που του αρμόζει και αναγνωρίζω το βάρος που πέφτει πάνω μου.»