Ο τεχνικός της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά ήταν πολύ ικανοποιημένος, μετά την ευρεία νίκη επί της Δόξας. Τα όσα ανέφερε στην δημοσιογραφική διάσκεψη:  «Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, ξέραμε τις δυσκολίες, ήταν άσχημα, πολύ άσχημα τα πρώτα 15λεπτά για μας, αυτά ήταν τα κακά νέα για μας σήμερα, αλλά στη συνέχεια η ομάδα αντέδρασε και έδειξε χαρακτήρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος, συγχαρητήρια για τους παίκτες αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να είμαστε και συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη βοήθεια και την στήριξη».

Για Ματ: «Είναι πολύ σημαντικό που πέτυχε 4 γκολ. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχουμε αυτές τις επιλογές, είμαστε πολύ τυχεροί όταν έχουμε αυτούς τους επιθετικούς, στα προηγούμενα παιγνίδια ήταν ο Ρομό, υπάρχει ανταγωνισμός, είμαι πολύ ικανοποιημένος, εύχομαι να συνεχίσουν έτσι, για να μπορούμε να πετυχαίνουμε τον στόχο μας»

Για τα συνθήματα του κόσμου για τίτλο: «Σέβομαι τον κόσμο, για μένα δεν αλλάζει κάτι. ο επόμενος στόχος είναι το ματς με την Ομόνοια και θέλουμε να πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο, παρά την μεγάλη χαρά του κόσμου».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Είναι μεγάλη πρόκληση, από την Δευτέρα επικεντρωνόμαστε σε αυτό τον αγώνα».σημ