Πάρτι έκανε η Μπέτις κόντρα στη Σοσιεδάδ, καθώς τη διέλυσε με 4-0 και σταθεροποιήθηκε στην τετράδα.
Στο 13ο λεπτό μετά από ένα γέμισμα από την άμυνα της Μπέτις, ο Ρεμίρο βγήκε περίπου στα 10 μέτρα έξω από την περιοχή του για να προλάβει, αλλά ο Ζοσέ πήρε την μπάλα, την έστρωσε στον Μορένο που σε κενό τέρμα πλάσαρε από μακριά για το 1-0.
Στο 22’ ο Ογιαρθάμπαλ πάτησε όμορφα στον Πόρτου που αστόχησε από κοντά και στο 25’ ο Σίλβα είπε όχι σε τακουνάκι του Πόρτου όπως έκανε και στο 33’ σε σουτ του άσου της Σοσιεδάδ. Στο 36’ ο Μπάρτρα πρόλαβε σωτήρια τον Πόρτου και στο  44’ ο Σίλβα νίκησε ξανά τον άσο της Σοσιεδάδ.
Η Μπέτις μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 55’ μετά από σέντρα του Μορένο από αριστερά, ο Χουάνμι έκανε το 2-0 με κεφαλιά και στο 62’ ο Ρεμίρο έκανε νέο λάθος αλλά ο Γουαρδάδο τελείωσε άσχημα τη φάση. Όμως στο 66’ ο Φεκίρ ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με όμορφο συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής, έκανε το 3-0.
Μάλιστα στο 78ο λεπτό ο Μορένο έφυγε από αριστερά στην κόντρα, πάτησε περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-0.
ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Μπεγερίν, Ρουίθ, Μπάρτρα, Αλεξ Μορένο (82’ Μιράνδα), Ροντρίγκες (82’ Ακουοκού), Γουαρδάδο (65’ Καρβάλιο), Κανάλες, Χουάνμι (88′ Ρόδρι), Φεκίρ (82’ Τέγιο), Ζοσέ.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Θαλδούα (61’ Γοροσαμπέλ), Θουμπιμένδι, Ελουστόνδο, Θουμπελδία (75’ Μανού Ναβάρο), Μουνιόθ, Λε Νορμάντ, Μπαρενετσέα (75’ Τουριέντες), Πόρτου (61’ Γιανουζάι), Ογιαρθάμπαλ, Ισάκ (75’ Σέρλοθ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ