Είναι πλέον ξεκάθαρο το δείγμα. Αναλύοντας μάλιστα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, θεωρείται πέρα από κάθε αμφιβολία δεδομένο ότι έχουν δημιουργηθεί ομαδικά και φιλικά συμπλέγματα (clusters) τα οποία είναι πλέον ξεκάθαρη απειλή για τις ομάδες μας.
Είναι χαρακτηριστική η απάντηση που δίνουν πρόεδροι και άλλοι εκπρόσωποι ομάδων όταν τους γίνεται η ερώτηση για τα κρούσματα και τις προβλέψεις που κάνουν αναφορικά με τη δική τους ομάδα.
«Αφού ο τάδε παίκτης μας, ήταν με τον τάδε παίκτη της άλλης ομάδας και κόλλησαν κορωνοϊό».
Προχωρούν μάλιστα και εκφράζουν την αρνητική πρόβλεψη, ότι περιμένουν ακόμα περισσότερα κρούσματα με την πάροδο των ημερών και όταν θα υποβληθούν τα μέλη της ομάδας από νέες εξετάσεις PCR.
Αυτή στην στιγμή αναμένονται με αγωνία οι επόμενες εξετάσεις σε Δόξα Κατωκοπιάς, Εθνικό Άχνας, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη, Ανόρθωση, Απόλλων,ΑΕΛ που είναι οι ομάδες οι οποίες έχουν από ένα μέχρι και 5 κρούσματα.
Όπως γράψαμε επίσης, αναμένεται με αγωνία η επιστροφή στις προπονήσεις των παικτών της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, την παραμονή πρωτοχρονιάς και μέσα στο Σαββατοκύριακο το αργότερο, θα κριθεί και το αν όλοι οι αγώνες θα γίνουν κανονικά ή θα έχουμε και πόσες αναβολές.