Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται (Κυριακή, 17:00) την Πάφος FC στο ΓΣΠ. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για πολλούς λόγους. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 14 βαθμών σε 10 αγώνες και θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία, προσπερνώντας τον αντίπαλο τους.
Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν, πως κάθε ματς που φεύγει στο δεύτερο γύρο, δεν θα πρέπει να είναι χαμένο αφού όλα κινούνται σε μια… κλωστή. Το πάθημα από την πρεμιέρα με τη βαριά ήττα με 4-0, θα πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους. Η Πάφος FC είναι μια ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν  να κάνουν τη ζημιά. Ειδικά, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, τόσο σε ΓΣΠ, όσο και «Στέλιος Κυριακίδης», έχει πανηγυρίσει αρκετές νίκες, κάτι που θα επιδιώξει και το απόγευμα της Κυριακής.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σόουζα, Οκριασβίλι και Ντε Βινσέντι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσεπάκ.
Στο ΑΠΟΕΛ περιμένουν και πάλι από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Στα τελευταία παιχνίδια, ο κόσμος έχει επιστρέψει δυναμικά και με την παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο.