Αναμφίβολα το κλείσιμο του 2021 δεν ήταν ιδανικό για την ΑΕΚ εντούτοις η ήττα από την Πάφος FC δεν διαγράφει την εξαιρετική ομολογουμένως πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Λάρνακας καλείται να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση και να επιστρέψει πιο δυνατή, όπως ακριβώς είχε κάνει μετά την ήττα που δέχθηκε από τον Άρη στη Λεμεσό. Είναι στις δύσκολες στιγμές που οφείλεις να δείξεις χαρακτήρα και είναι θετικό πως στην ΑΕΚ αντιμετώπισαν με μεγάλη ψυχραιμία το αποτέλεσμα της περασμένης Δευτέρας. Δεν υπήρχε λόγος άλλωστε για κάτι διαφορετικό.
Η ομάδα βρέθηκε σε μία κακή βραδιά, δεν λειτούργησε σωστά και μοιραία δέχθηκε την ήττα. Το αναγνωρίζεις και πας παρακάτω, με σκοπό να παρουσιαστείς βελτιωμένος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν άλλωστε τόσο ο Χαβιέρ Εσπινόσα όσο και ο Λουΐς Γκουστάβο στην προσωπική τους σελίδα στο Instagram. «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί από ποτέ για να παλέψουμε για τα πάντα», έγραψε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός», ενώ ο Πορτογάλος ανέφερε πως «την επόμενη χρονιά θα συνεχίσουμε δυνατότεροι». Αυτό ακριβώς είναι το σημαντικό –να υπάρχει δηλαδή αυτή ακριβώς η νοοτροπία στα αποδυτήρια.
Τα social media απασχόλησαν… αρνητικά την ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα έμενε στην ισοπαλία και ο άλλος είχε κάνει post το… γκολ του. Η ομάδα έχανε και ο άλλος έκανε post από τα αποδυτήρια για τα γενέθλιά του…. Τουλάχιστον φέτος αυτά (να μας) λείπουν κι όλα γίνονται με το σωστό τρόπο…
Η διακοπή δίνει την ευκαιρία για ανάσες. Οι ποδοσφαιριστές πήραν άδεια από τον Νταβίντ Καταλά μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιανουαρίου.

Ανδρέας Βεντούρης